09 ianuarie 2010

Oare asta sa insemne?

Acum doua nopti am visat ca eram in casa parinteasca, era noapte si un zgomot puternic ce venea de pe strada m-a trezit din somn. M-am uitat pe geam sa vad ce-i, dar nu se vedea nimic pentru ca era intuneric bezna si atunci m-am intrebat: De ce n-o mai fi luminanad becul din strada? Pentru ca zgomotul s-a repetat am iesit afara si am vazut cateve masini care se tamponasera. Din cauza intunericului toate masinile care veneau se loveau de gramada de masini, acum mare, care se stransese in poarta mea. Eu eram disperata, incercam sa gasesc o solutie, sa fac cumva lumina, sa vada masinile care continuau sa vina, ca acolo a avut loc un accident, mai multe de fapt si sa opreasca. Dar nu-mi venea nimic in cap, nu stiam unde a pus tata lanterna cea mare, nici macar nu stiam daca o mai are. Ma invarteam in zadar, nu stiam ce sa mai fac si-i injuram in gand pe aia de la primarie ca stinsesera lumina pe strazi. M-am trezit lac de transpiratie, bucuroasa ca a fost doar un vis. Ce-o mai fi si cu visul asta, mi-am zis, dar am uitat repede de el.
Acum o ora am avut un accident, destul de urat, care a implicat mai multe masini si acum nu ma pot gandi decat ca am fost norocosi ca ne-am dat jos pe picioarele noastre din masina si ca nu aveam si fetele cu noi, le lasasem la niste prieteni. Ma doare in piept, de la centura de siguranta, sper ca de la asta, dar atat, nu am nicio zgarietura.
Oare asta sa insemne "vezi ca esti predispusa" ala?

6 comentarii:

  1. Eu intodeauna cand mamei mele i se intampla ceva rau, visam inainte tot ceea ce urma sa i se intample.Avem premonitii , dar nu stiu cat de mult trebuie sa tinem cont de ele sau cat de mult trebuie sa ne gandim la ele.Pot sa devina si obsesii.
    Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si iti doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne.. Ina, bine ca nu a fost mai rau :(..sigur asta a insemnat, o premonitie sa stai departe de masina... din pacate multe premonitii le intelegem doar...dupa :(..
    Multa, multa sanatate iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ninule, daca ma crezi, abia acum incep sa tremur cand ma gandesc la ce se putea intampla. (Visul ala era mai lung si mai urat decat am povestit, dar nici nu ma pot gandi darmite sa si povestesc)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca nu s-a terminat mai rau!
    Poate ca de ce ne scris nu scapam,chiar daca ni se arata unele ...semne:(.
    Sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere