07 ianuarie 2010

Inceput plin de idei

Daca va spun ca eu inca din noaptea de revelion aveam chef de margelit o sa ziceti ca nu sunt normala. Poate nu sunt, dar stiu ca inca de pe 1 ianuarie mi-am scos materialele pe masa si am modelat o multime de cercei, azi toata dupa-amiaza am slefuit la ei, pana acum 5 minute cand am luat o pauza sa ma mai dezmortesc. Hi-hi-hi, am sarit de pe scaunul de la masa de lucru pe scaunul de la calculator, halal dezmorteala...
Si m-am gandit... daca tot n-am sters blogul asta caruia nu-i gaseam rostul acum cateva luni, hai sa-l pun la treaba. Asa ca, mandrete de produse ce vedeti aici (ce sa fac, sunt ca si "copiii" mei, deci nu le pot vedea decat frumoase), pot fi comandate (desi nu-mi place cuvantul asta, mi se pare ca e potrivit numai pentru armata, acolo unii comanda si altii executa) si aici pe blog, nu numai pe Breslo. Dar despre asta o sa va mai informez eu pe parcurs, cand o sa expun ce migalesc acum.
Ah, da, trebuie sa mai precizez ca aproape toate produsele ce sunt expuse aici in acest moment sunt deja vandute sau daruite (cu drag!)

6 comentarii:

  1. felicitari, f frumoase! imi place la nebunie tricoul cu omul de zapada intors... dar sa stii ca omul de revelion tre sa se distreze, asa ca si eu m-am distrat modeland fimo... se pare ca inceputul de an e o perioada cu multa inspiratie...
    diana

    RăspundețiȘtergere
  2. :)..Eu sint super,mega,hiper fericitul posesor al tricoului cu om de zapada... il tin pe timpul iernii in seif la BCR...e mai sigur asa.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu rid de tine, si eu am inceput un tablou in sarbatori.
    Am pictat la el si de anul nou, ca sa nu crosetez... De fapt nu consider un pacat sau o greseala sa faci ceea ce-ti place si cind ai predispozitia corespunzatoare, "inspiratia " necesara.
    Imi plac lucrurila tale.:)
    Felicitari si spor la "migaleala"! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru apreciari, Diana! Voiam sa-ti spun ca deja poarta cineva tricoul cu omul intors, numai ca uite, ma cam insel, e incuiat intr-un seif...

    Ninule, ai dat cu ceva spray de molii in seiful ala? Sa n-ai surprize la primavara...

    Heramariana, ma bucur sa aud ca mai sunt oameni care se "distreaza" ca si mine si ma bucur ca-ti plac "migalurile" mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gand la gand cu bucurie!Impreuna cu sora mea ne-am dat pe...insirat margelute!AU iesit niste lucruri...original de frumoase!
    Lucrurile facute de tine sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Angi, sport la margelit, poate ne si arati ce-ai mesterit imreuna cu sora ta.

    RăspundețiȘtergere