22 decembrie 2009

A venit Mos Craciun cel secret

M-am inscris la un joc frumos aici. Prin tragere la sorti, fiecare participanta trebuia sa confectioneze si sa trimita un cadou unei alte participante. Partea frumoasa a fost ca stiai doar cui trebuie sa-i trimiti nu si de la cine si ce o sa primesti cadou.
V-am spus eu ca zilele astea se intampla ceva magic... Am primit de la Aurora din Botosani, EXACT ce-mi doream de mult. Asta nu se cheama magie?


Ah, mai era si un saculet de bijuterii (tot handmade) cu o brosa din material textil dar a fost acaparat de Pufoasa care are o intreaga galerie de pungute si cutiute, ascunse pe unde nu te astepti. Cica-s purtatoare de noroc. Dar trebuie sa stie doar ea de ele... Cand o sa plec intr-o expeditie si o sa inspectez fiecare coltisor al casei, daca dau de saculet si brosa, promit sa le fotografiez...


5 comentarii:

  1. Ina, iti multumesc foarte mult pt cadoul surpriza m-am bucurat foarte mult . Sunt foarte frumosi. Ai niste maini de aur. Multa sanatate si Craciun fericit alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba se cheama magie :) Appo de magie si cadouri, vorbeam azi cu Adriana legat de cat de ciudat si placut in acelasi timp e sa primesti cadou ceva care sa se potriveasca la fix cu ce esti imbracata in acea zi :)) Spre exemplu, i-am daruit niste cercei mov cu portocaliu din pene de chitara facuti de mine, pe langa faptul ca ii placeau mult, mergeau perfect si cu garderoba ei :D I was so happy! Ador coincidentele de genul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci m-antelegi ce vreau sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Praf de Stele, ma bucur ca-ti sunt pe plac!

    RăspundețiȘtergere