31 decembrie 2009

Revelion linistit

Se spune ca asa cum te prinde miezul noptii intre ani, asa iti va fi tot anul. Nu acesta e motivul pentru care am ales sa facem un revelion linistit, acasa, in familie... Dar nu mai conteaza motivele, asa ne va fi revelionul, linistit, si asa va fi si anul care vine, stiu eu , promit eu!
M-am trezit vesela, cu chef de joaca. Am fost cu totii in oras la o plimbare, am lasat balta toate treburile neterminate, parca n-ar mai fi vreme pentru ele... Si maine e o zi. Chiar daca din alt an.
Fetele isi cauta acum rochitele, ne gatim, ca asa e de revelion. Mai tarziu o sa facem cinematograf acasa, o sa ne inghesuim unul in altul si o sa ne uitam la niste filme, si-o sa ne amuzam si o sa fie placut, cald si bine. Pe seara o sa mancam chifle cu seminte, branzeturi, struguri si peste. Si sper ca doar atat (dar la cat de pofticiosa sunt nu garantez ca nu o sa ma ating si de altele mai... hard) Ah, sa nu uit de tort. Am incercat o reteta noua, inca nu l-am ornat, cum ziceam, nu e nicio graba...
Ma mir si eu de unde atata calm pe capul meu. Dar e o vreme atat de frumoasa afara, soare, cer senin, ar fi pacat sa nu fie si in casele noastre la fel.
Da, asta e dorinta mea pentru anul ce vine, sa fie unul linistit, pentru toata lumea!

3 comentarii:

  1. La Multi Ani ! Multa sanatate si un An Nou fericit si linistit !

    RăspundețiȘtergere
  2. De Revelion linistit am avut parte si eu :).. aici a plouat cu galeata, si au fost si descarcari electrice, nu am mai pomenit asa ceva de Rev, oricum bine ca a trecut..imi era tare groaza de el :)...
    La multi ani !
    An nou fericit 2010 !

    RăspundețiȘtergere