01 august 2018

Concert la geam

Mă intrigă oamenii ăștia care muncesc la casa-mi. Toți merg și la serviciu și uneori vin la mine direct de la schimbul 3. Adică de la un serviciu direct la alt  serviciu, cum ar veni.

Și nu par obosiți, nici morocănoși, ba chiar sunt simpatici în poveștile lor, pe care eu le aud, vrând, nevrând.

Eu ii bănuiesc că sunt pasionați de ce fac, altfel nu-mi explic... 

Ah, azi dimineață, spre exemplu, am avut parte de un recital care chiar m-a binedispus. Nu-am prea înțeles eu versurile pentru că acompaniamentul (la ciocan) acoperea partea vocală, dar mi-am început dimineața zâmbind. Uite, domnule, că mai sunt și oameni care muncesc cu plăcere, cântă, inventează povești, chiar recită, deși unele versuri sunt aproximative, dar na...
E bine așa.



4 comentarii:

  1. Si la mine sunt unii pe holul bloculiu care se muncesc acum din placerea de a lucra pe hol pentru a nu se putea iesi afara din casa. [ nu nu renoveaza holul si sper sa nici nu o mai faca prea curand.. pilesc sau taie ceva fieraraie...
    As face schimb cu tine, dar as fi tare nedreapta sa iti fac asa ceva :))))). Plus ca nu cred ca ai rezista mai mult de doua ore in sufragerie.. In vecini e un aparat care huruie si vibreaza aproape non stop.

    Ahh.... am vrut sa fie fun si sa fac haz de necaz dar mi-e ca mai degraba pare ca ma plang. Si vorba aia... la cat imi huruie mizeria aia in cap zilnic, nici de plans nu mai am forta :)). Ce picatura chineazeasca??


    Pupici si spor la lucru :D si cat mai multi oameni faini :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproape că mă simt prost că "fac pofta" semenilor cu așa meseriași. Dar zic ca e bine să afle lumea că mai există și așa ceva, nu numai alde Dornel care asfaltează pe ploaie.
      Astăzi chiar am vrut să știe și ei că sunt tare mulțumită de ei și, când am venit din oraș și am văzut cât avansaseră în lipsa mea, le-am zis: da' harnici mai sunteți! După 2 secunde de uimire, unul dintre ei a răspuns; pai nu așa trebuie?

      Ștergere
  2. Inseamna ca ai avut noroc de o echipa deosebita si ca vei fi multumita de ceea ce fac casutei voastre!
    Sa va fie de bine renovarea si sa-ti aduca numai inspiratii frumoase!
    Toate cele bune acum, la inceput de august! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, recunosc, mare noroc. Și noroc cu bărbate-miu care i-a căutat după recomandări.
      Multumesc frumos de urări!

      Ștergere