18 februarie 2016

Ciudatenii

Fiindcă zilele astea am avut o groaza de  timp să cuget la tot felul de nerozii (mai ales noaptea când mă luptam cu tusea și trebuia sa stau în fund  că altfel iar începeam să bat toba) mi-a trecut prin cap că aș putea să fac o listă cu toate lucrurile ciudate ce mi se întâmplară în viața asta. Că din cea precedentă nu-mi amintesc nimic. Până acum ☺. 
O să mă opresc acum doar la trei ciudățenii.

Unu.  
Eram odată pe pârtie cu gașcă amatoare de sporturi de iarnă. Gașca era amatoare,  că eu nu prea, eu după ce dau prima oară cu fundul de zăpadă zic pas.  Așa. Și stăteam eu cuminte cu un vin fiert la nas și urmăream zbenguiala copiilor când constat că intre mine și soarele destul de generos până atunci s-a insinuat un vârf de munte.  De la umbra acestuia și de la faptul că eram cam... statică, se explica și faptul ca aveam picioarele înghețate bocnă. Și ce era să fac? Îmi anunț jumătatea că "mă mai fâțăi și io p-aici,  că am înghețat ".  În secunda doi îmi vibrează telefonul a mesaj.  Deschid și ce sa vezi?  "Ai înghețat pe pârtie?  Vino la benzinăria X,  alimentează și primești o cafea fierbinte " Ce sa zic?  Am făcut o întoarcere din aia de 360 de grade să văd care-i ăla de m-a auzit și m-a dat de gol. Ați ghicit, n-am aflat nici până acum explicația acestui fenomen para-psiho-anormal. 

Doi
Zilele astea cautam pe net niște materiale absolut necesare migalelilor mele.  Găsesc într-un magazin pe net, imi fac cont în magazinul respectiv, adică am completat eu spatiile obligatorii,  m-a dat inapoi ca era musai și mail și nr de tel. și eu pusesem doar mail, nu prea sunt eu darnica cu datele personale,  ma feresc sa scriu chiar tot ce întreabă ei.  În fine,  zic hai sa comand, îmi cere adresa,  o dau și pe asta. După aia îmi cere sa confirm adresa și apare acolo ce am scris eu încă un număr kilometric. Zic,  asta de unde o mai fi apărut, că eu nu l-am scris. Anulez și mai fac o dată comanda,  scriu aceleași lucruri și la verificare apare,  iarăși,  numărul ăla pe care eu nu-l tastasem. Dar ce interesant,  numărul ala semăna cu CNP - ul meu. Nuuu,  era CHIAR CNP-ul meu. Nu e ciudat? 

Trei
Asta nu e chiar o ciudățenie, e doar un gând al meu mai ciudățel. Mă întrebam eu ieri noapte... Dacă eu ziua sunt oarecum bine-mersi, adică tușesc doar sporadic,  iar noaptea mă apucă pandaliile,  tușesc de zici că vreau să scap de propriii mei plămâni, ma întreb, dacă înspre apus așa, aș da o fugă până în America,  unde e zi când la noi e noapte, oare as reuși  să păcălesc tusea? 

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dani P., din greșeală am șters comentariul tău, scuze!
      Da, iau medicamente pentru tuse, și siropuri și ceaiuri și frunze de varza pe piept și miere cu ghimbir și miere cu lăptișor de matca și dropsuri de supt și ... tot degeaba. Dar azi mi-a fost schimbat tratamentul și aștept îmbunătățiri.

      Ștergere
  2. Ti-ar trebui un avion personal (un jet ceva) sa faci inconjurul lumii, dupa soare :P. Sa lasi tusea'n intuneric.
    :)
    Muuuuulta sanatate sa plece tusea cat mai repede la ea acasa !!!
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa știi ca m-am gândit să-mi iau un jet. Aștept sponsori ☺
      Mulțumesc!

      Ștergere
  3. Te-ai gândit ca tusea mai puternică noaptea, s-ar datora vreunei alergii în locul, respectiv camera în care dormi? Încearcă să duci plapuma, perna la curățătorie. Și o curățenie profundă a saltelei e de asemenea recomandată. Te sfătuiesc din experiență. Fetele mele tușeau mult mai mult, în funcție de jucăria de pluș cu care dormeau. Mama mea a și luat expresia de la nou: "miroase a praf, tre să le spăl!". În concluzie: eu când pățesc așa, îmi adun ultimele forțe și fac o curățenie generală drastică atunci când aud tuse puternică prin casă. Și tu dacă zici că stând întinsă tușeai mai mult, perna e de vină.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am gândit și la asta, numai ca de ieri, când mi s-a schimbat tratamentul, am dormit bine azi-noapte și tușesc acum, ziua, mai tare. Și nu sunt în dormitor.

    RăspundețiȘtergere