05 ianuarie 2016

Fericire la borcan

Eu nu aș putea spune că viața e întotdeauna al naibii de frumoasă. Adică as putea, dar doar așa ca să vadă lumea ce super sunt. Dacă mă întreabă cineva,  viața e frumoasă când e frumoasă, și urâtă când e urâtă. Simplu. Daaaar... am descoperit că lucrurile mici fac diferența,  că e foarte important să ne concentrăm pe întâmplările plăcute, cele care ne aduc cu adevărat bucurie și să le dăm uitării cât mai repede cu putință pe celelalte. (Nu-mi iese intotdeauna dar mă străduiesc☺).

Ce-am hotărât noi zilele astea? Prin decembrie așa ar fi frumos să rememorăm toaaaate momențelele care ne-au făcut fericiți sau ne-au adus o cât de mică bucurie în 2016. Am vorbit cu întreg familionul și am primit aprobarea, de fiecare dată când se va întâmpla ceva deosebit o să scriem întâmplarea pe un bilețel colorat și o să-l azvârlim în borcănelul pe care l-am îmbrăcat festiv în acest scop. 


Borcănelul șade cuminte pe policioară,  sper ca până în decembrie să se umple, deci sa fie un an plin de întâmplări frumoase cu care sa ne umplem încă o data sufletul de bucurie când le vom rememora pe fiecare în parte. 
Bilețelelor,  săriți! 

23 de comentarii:

  1. O idee tare faina!
    Poate va trebuie un borcan mai mare...;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa facem bilețele mici, astea de-acum sunt goale ☺

      Ștergere
  2. Mulțumesc! Sunt sigura ca or sa fie. Dacă nu, o sa ne straduim sa creăm momente fericit ca să nu rămână borcanul gol. Oricum e bine. ☺

    RăspundețiȘtergere
  3. O idee extraordinară! Cred că o voi prelua!
    La mulţi ani! De fapt, la mai multe borcane pline cu întâmplări fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. O idee excelenta. Sper sa fie nevoie de un borcan mai mare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa pentru un prim experiment ne limitam la acesta mai mic. La anul, de-o fi nevoie, apelam la un borcan din ala pentru murături ☺

      Ștergere
  5. Ce idee superba! Vei fi surprinsa la final de an cat de multe momente vor fi. Avem tendinta sa uitam prea repede frumosul si sa ne reamintim mai degraba uratul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gândeam la tine azi când ornam borcanul. Ma întrebăm dacă în decembrie o sa găsesc bilețele cu întâmplări de care deja sa fi uitat și o sa fiu uimita de cate lucruri faine ni s-au întâmplat, asa cum și tu ești uimită când faci colajele lunare ☺

      Ștergere
  6. Super ideea :D!! Va doresc sa fie plin ochi borcanasul ;)).
    Pupici!!! La multi ani :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim! La fel și borcanasul tău (chiar și imaginar), sa fie plin la sfârșit de 2016 numai cu întâmplări frumoase. La mulți ani!

      Ștergere
  7. Imi place ideea, mai ales ca participa toata familia.Sa aveti multe, multe biletele la sfarsit, sa va aduceti aminte cu drag de anul care nu a trecut degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ina, exact asta facem si noi...superrrrr!!!! Sa se umple borcanelele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Geniala ideea. Prea uitam repede lucrurile frumoase de care avem parte. Pe cele marunte cu siguranta. Si acelea fac, de fapt, ca viata noastra sa fie frumoasa (asa cum ai zis si tu!).
    Bravo!
    Va doresc ca borcanul vostru sa devina neincapator si sa mai umpleti unul pana la sfarsitul anului 2016!! Numai lucruri frumoase sa vi se intample la toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Eu va doresc sa mai faceti un borcan ca sa incapa toate biletelele ce se vor scrie pana la sfarsitul lui 2016!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Alina!
      Borcane mai facem, nu-i bai, motive sa avem...

      Ștergere
  11. ce-mi mai place!!! trebuie sa incerc si eu un astfel de borcan!!! Pupici si La multi ani, draga Ina! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa faci ☺
      Noi nici nu avem nevoie de cine știe ce motive de fericire, chiar și ninsoarea asta ce a căzut ne-a adus bucurie!
      Numai bine!

      Ștergere