01 iulie 2014

Daca sunt sosete rosii...

Daca duminica mi-am pus  sosetele rosii, ce credeti ca am facut? 
Ati ghicit, am fost pe munteeeee !



Traseul nu a fost unul nou, am vrut sa ducem si copiii si prietenii pe traseul pe care l-am ratacit eu cu jumatatea mea cea mare cand am plecat din Poiana Tapului. Stati, nu va ganditi ca am vrut sa scapam de ei, sa-i ratacim pe acolo, am vrut sa vada si ei frumusetile ce le-am admirat noi. Si pana la urma rataceala noastra n-a fost una dramatica, acum imi dau seama ca a fost chiar misto. Chiar ne doream sa ne ratacim si de data asta, eram siguri ca putem reface fidel drumul de acum cateva saptamani... dar n-a fost sa fie asa, n-am mai dat nici de casuta parasita, nici de gardul imprejmuitor al domeniului castelului Peles cu acel indicator pe care scria Forbidden si nici punctul final al drumetiei n-a mai fost castelul. E adevarat ca nici cainii nu ne-au mai facut zile fripte, dar drumul de intoarcere a fost parca mai lung si am ajuns in cealalta parte a orasului.


Se stie ca la munte e binevenita orice mana de ajutor...


 ... sau bat de ajutor



... sau umar de ajutor


Astea-s incaltarile noastre care arata cat de diferiti suntem noi oamenii. 
Dupa cum se vede, unii sunt chiar FOAAARTE diferiti!






O bututuga este intotdeauna un motiv bun pentru o pauza de cantare:

"Vulpe, tu mi-ai furat gasca, da-mi-o inapoooi, da-mi-o inapooooi
Ca de nu ma-ntorc cu pusca si cu trei copoooi, si cu trei copoooi..."



N-are rost sa mai descriu traseul, l-am descris mai pe larg in cele doua postari Drumetie cu peripetii 01 si Drumetie cu peripetii 02 .  Important este ca a fost super-super si de data asta, ca a fost gasca mai mare, motivele de hlizeala au fost mai multe si da, ciorbita de la cabana a fost delicioasa si de data asta :)




Cred ca ne-am mai facut un obicei. La fiecare iesire sa inventam un banc sau cel putin o glumita, eu avand sarcina sa le transmit lumii intregi. 

Glumita de tura asta a pornit de la faptul ca unii dintre noi, nu dau nume, se simteau muschiosi tare si voiau sa fie prinsi in poza cu muschii la vedere :) 




Copilul Ana (am promis ca o sa spun ca ea e initiatoarea glumei, uite, am pus si-o poza cu super-copilul Ana) l-a intrebat pe Cornel: 
" - Cornel, tu ai muschi?
  - Am! In stomac.
  - Cum in stomac?
  - Pai da, tocmai am mancat un sandvis cu muschi de porc!"
(Unu, doi si la trei radem :))

Aceasta a fost iesirea cu muntomanii mei. Ati vazut, sosetele norocoase si-au facut treaba, am fentat ploaia si de data asta (prognoza meteo estima cam 25% sanse de ploaie), am fost norocosi si la tren, am prins un tren pe care nici nu-l gasiseram in mersul trenurilor, unul particular (da exista si asa ceva si e la acelasi pret cu cel de stat).
Chiar nu am ce comenta, nu pot zice decat... lasa ca e bine asa bine cum e!

7 comentarii:

  1. Chiar am râs!! :))
    Mă bucur să te văd! Nu ştiu dacă ai "apărut" şi-n alte postări, dar mă bucur să te văd!
    Foarte faină şi ultima poză, cea cu grupul.
    Mâine şi eu merg pe coclauri. Merg cu trabă, dar oricum abia aştept! Mi-ai făcut poftă. ;)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu in poze nu prea am mai aparut, sunt cam scumpa la vedere :) Poze faine de la tura asta de muntomareala ar mai fi fost, numai ca am intampinat ceva probleme tehnice. Daca le rezolv promit sa aduc completari.
    Plimbare placuta maine pe coclauri! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu imi incarc bateriile numai citind ceea ce povestesti atat de frumos si vazand pozele minunate.
    Drumetii cat mai multe si cumpara sosete rosii pentru ca acestea se vor toci curand de atata umblat :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, sa nu crezi ca am doar o pereche. Am tocit 3 perechi deja :)
    Tre sa caut un militian sa mi le teasa (asa-mi zicea mama cand ma vedea cu sosetele rupte-n varf:)), sau macar pe cineva care sa stie tine acul in mana, ca eu nu prea ma pricep :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand il gasesti sa-l trimiti si la mine pentru ca am strans un teanc. Si nu sunt rosii :). Chiar, ar trebui sa-mi iau si eu sosete rosii sau mai degraba sotului meu poate asa va voi si el sa mearga in drumetii :)))).
    Te pup! Voie buna in continuare, oriunde v-ati afla, orice sosete ati avea in picioare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca sotul nu vrea in drumetii poate ar trebui sa-l motivezi cum facem noi cu copiii. Cand ince sa se vaite ca nu mai pot, ca e prea mult, noi zicem: "cine nu se vaita deloc primeste inghetata la intoarcere", sau ciocolata, sau o prajitura. Cu copiii tine de cele mai multe ori :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Gluma-i tare simpatica.:))

    Sa ai mare grija de sosetele tale plimbarete.:)
    Sunteti plini de viata,nu numai de muschi.:)

    RăspundețiȘtergere