19 noiembrie 2012

Casa din vis



Îmi doresc și eu, ca tot omul, o casă, una de suflet așa... Nici prea mare nici prea mică, musai cu grădină mare în care să-mi pun și eu acolo o floare, un leuștean și-un busuioc, să nu fie în pustietate dar nici să nu simt răsuflarea vecinilor în ceafă, să nu-i treacă (aproape) nicio mașină prin fața porții și... câte și mai câte...

Ei bine, sâmbăta trecută în drumeția noastră pe dealurile natale am dat peste EA, casa din vis.



Am rugat-o pe prietena mea să meargă să vorbească cu proprietarul, să-l întrebe de nu e dispus să o vândă. Sunt sigură că o să primesc răspuns pozitiv! Ceva emoții am pentru celălalt lucru pe care trebuie să-l negocieze: să-l convingă pe proprietar să mă aștepte vreo 100 de ani, să i-o plătesc în rate.

10 comentarii:

  1. daaa, misto casa asta, dar sa stii ca nu e chiar asa, e facuta cu sare in loc de zahar si are si coji de seminte, deci nu e buna. cauta alta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, nu știu ce să zic... știi cum e cu sarea-n bucate, nu prea merge fără ea. Nu caut perfecțíunea, pentru mine casa asta e numai bună :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E făinuţă tare casa aceasta. Eu îţi doresc din toată inia ca visul să ţi se împlinească. Te pupăcesc şi nu am uitat că ai nevoie de îmbrăţişări ca să supravieţuieşti...deci ai şi o îmbrăţişare caldă de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc mult Catrinel! Ia să vedem noi... una, două, trei...ehehe, nu numai că am avut parte de îmbrățișări cât să supraviețuiesc, dar (cel puțin teoretic) am și evoluat :)
    Te îmbrățișez și eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-ai gusturi rele, as zice... Si mie imi place... Hai s-o cumparam amandoua cate o luna pe an. Eu in iule sa zicem si tu in august sau invers. Cat crezi ca ar costa o luna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măăăi, hai să o închiriem! Tu o lună, eu o lună,și stăm împreună două luni. Habar n-am cât ar costa. (Știe Irina o vilă pe lângă ea care se închiriază, proprietarul mutându-se în străinătate. Ne băgăm?)

      Ștergere
  6. E foarte draguta...si daca e chiar ceea ce iti doresti, e si mai si. Florile de pe balcoane o fac si mai frumoasa.
    Un singur defect i-as gasi. Pare cam singuratica... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pare, Elly. Pentru că are o grădină suficient de mare (alt vis al meu) nu se văd casele din stânga și din dreapta.

      Ștergere
  7. frumoasa casa! visele nu trebuie sa le abandonam niciodata! nu se stie niciodata cum ne sare norocul in fata! :)) fii pe faza!

    RăspundețiȘtergere