26 ianuarie 2012

Ziua mobutilor

Recunosc spasita, azi nu m-am tinut de nicio programare. E vina mea ca asta-vara nu i-am cumparat sanie copilului micu. Sanie e un fel de a spune, de fapt ghete, sau mobuti, sau ceva ce sa mearga pe vremea asta cu multa zapada. N-a mers copilul descult pana acum,  are o groaza de incaltari, dar, cu ocazia ploilor si a zapezilor, am constatat ca-s mari iubitoare de apa. Pe unde o gaseau tineau mortis sa o aduca acasa. Asa ca azi dimineata am facut o tura prin magazine sa vad unde-s incaltari pe marimea ei, pe buzunarul meu si pe placul amandurora, urmand sa vin si cu ea dupa ce iesea de la scoala. Am trecut intai pe acasa sa mancam si sa lasam ghiozdan de juma de tona. Cel mai pe gustul meu fusesera mobutii de la Deichmann dar inainte de a ajunge acolo m-a intrebat: "si ce culoare erau?" Cand a auzit ca-s negri a facut o grimasa, eu am zis bine, hai sa mergem intai prin alte magazine. Dupa ce ne-am tocit pingelele tot cautand ceva ce nu se voia si pace gasit, ne-am suit in autobuz si ne-am oprit la Deichmann, unde, am uitat sa va spun,  de dimineata, o  domnisoara simpatica se oferise sa-mi puna deoparte ultima pereche de mobuti ce am presupus eu ca i s-ar potrivi Pufoasei. Pufoasa cand i-a vazut: maaaama, ce draguti sunt, si nu i-a mai dat jos din picioare. Pai nu puteam noi sa venim intai aici? Tot eu sunt de vina, ca ma las influentata de grimase de copil.
Bun, dupa ce ne-am intors acasa, am mai stat putin, pret de o cafea si o chifla cu seminte unsa cu gem de caise si portocale (marca inregistrata, adica din productie propie), am pus o mancarica la foc si am plecat la scoala dupa copilu mare, care trebuia si el (ea) recuperat(a), nu?
Pai unde sa mai incapa si altceva printre atatea drumuri in oras?
Dar... noaptea e lunga... si eu am de confectionat niste cadouri pana sambata... asa ca nu-mi urati somn usor ci spor la treaba.

Dar inainte, sa va arat ce am in lucru:


Aceasta este o brosa dintr-o colectie  mai mare de brose din piele naturala cu diverse aplicatii (Nu sunt doua brose identice). Toate, insotite de un snurulet, pot fi oferite ca si martisor. Restul colectiei, impreuna cu alte modele, le veti vedea in postarile ulterioare. Pana atunci... noapte buna, sau spor la treaba, dupa caz...

6 comentarii:

  1. Si tu promiti ca mobuti aia nu se uda?? :)

    Ca si eu tre sa imi iau, am constatat ca am plin de cizme si ghete, toate de piele intoarsa, si care nu-s de piele intoarsa, ci piele sunt... cu toc :| Si zilele astea a fost masina la sot, si am facut deplasari pe jos, cu picioarele... ghici? Ude... :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen, eu nu promit nimic, sper insa din toata inima sa nu se ude. Ieri s-a intors de la magazin cu ei in picioare si a intrat pe unde era zapada mai mare, azi dimineata catre scoala la fel a facut si mi-a spus de cateva ori: sunt foarte caldurosi mobutii astia, fata de bocancii vechi. Acuma cred ca am avut noroc si cu domnisoara aceea simpatica, care s-a plimbat cu mine prin magazin, m-a dus la punct fix unde stia ca are incaltari pe marimea copilului si care se preteaza la zapada. Chiar imi zicea un "aia nu" cand puneam mana pe cate unele despre care ea stia ca trag apa, deci nu mi le recomanda chiar daca aveau un pret mai mare si ar fi fost de dorit pentru ea, presupun, sa-i cumpar pe aceia. Eu iti doresc succes la achizitionat incaltari corespunzatoare momentului :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragalasa inimioara ta! :X Eu am luat acum cativa ani niste bocancei din aia crem cu blanita inauntru care au fost geniali - in fiecare iarna ma minunez de ei :D
    Va pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca-ti place inimioara mea, mai am multe in lucru (numai unicate).
    Bocancei din aceia are si Firicica si chiar ieri imi spunea cat de incantata e de ei, desi in magazin cam pusese botic. Voia cizme flu-flu in care ar fi inghetat de la usa pan'la poarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina, ma bucur ca-ti place brosa mea :)

    RăspundețiȘtergere