17 ianuarie 2012

Ce norocoasa mai sunt si eu!

Azi pe la pranz cand era lumina mai buna  am iesit afara sa pozez o parte din brosele pe care le-am mesterit. Asa un noroc am avut... ca am ramas incuiata pe afara, singura acasa fiind.
Era in jur de ora 12, iar la 13 si 10 trebuia sa o iau pe Pufoasa de la scoala. Ma uit eu la mine, eram imbracata aproape corespunzator, m-as fi riscat sa merg asa la scoala: geaca, fes, pantaloni de trening (hai treaca mearga)  si in picioare ups, slapi! Ce ne facem fetelor? Dau roata casei sa vad daca nu cumva am lasat vreun geam deschis. Ti-ai gasit, pe frigul asta? Bine ca nu era deschis geamul la baie ca oi fi eu subtirica, dar cu geaca cu puf de pinguin (care ma face sa arat cu 10 kile mai grasa) sigur ramaneam intepenita acolo, ma gasea sotul dand din picioare ca un gandac.
Dar asa cum ziceam la inceput, mare noroc mai am si eu... In primul rand am noroc ca nu mai am aparat foto. Da, ma bucur, ce va mirati? Daca aveam mai ieseam eu sa fac poze cu telefonul? Daca nu aveam telefonul cu mine mai aveam eu cum sa-mi sun jumatatea? Doamne, cat de norocoasa sunt. N-am tremurat decat vreo juma de ora pana a aparut printul salvator, care s-a dat jos din masina razand  si  cu IMI ESTI DATOARE VANDUTA in loc de salut.
Deci, sunt norocoasa sau nu? Asta e prima intrebare. 

A doua ar fi: cum vedeti voi floarea de mai sus (are vreo 9 cm), ca o brosa sau asezata cuminte pe o bentita? Ca eu inca nu m-am hotarat... 

4 comentarii:

  1. Esti o norocoasa...vanduta pe datorie:)).
    Brosa e tare frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Angi, stai sa inteleg, adica pe caiet, nu cu banii jos? :)))
    E faina brosa, nu? (Mi-au murit laudatorii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Phoai, ce telefon smecher ai. Sa pozezi tot! :D

    RăspundețiȘtergere