16 decembrie 2011

Eu mi-s pui de moro...

Eu mi-s pui de moro... Ce-ar putea insemna asta? De morosan? Nu, n-ati ghicit. De Moromete? Nici asta, n-as fi scris eu cu litera mica. Morocanos? Cam da, asta am vrut sa zic. Nu-mi place sa recunosc, dar vad si eu ca asa sta treaba, de la o vreme sunt cam morocanoasa. Asteptam sarbatorile sa ma scutur si sa ma apuc de treburi importante. Cum ar fi cadourile. Dar ti-ai gasit... n-am facut nici macar unul. Anul trecut pe vremea asta era biroul, camera, casa toata plina de ate, bile, hartiute, margele, brose, coliere, cutiute. Acum... nimic! Ornamentele de brad, pe care le-am modelat inca de prin august, asteapta frumos intr-o cutiuta sa fie pictate. Anul trecut as fi intrat in panica, acum ma si amuza un pic situatia, parca stau la panda zicandu-mi: ia sa vad eu acuma pe unde scoti camasa... Nu stiu pe unde am s-o scot. Poate s-o intampla o minune, poate ma scol intr-o noapte plina de inspiratie si pana in zori am pe masa de lucru toate cadourile terminate si impachetate. Sau poate nu. Si atunci? Si atunci... va trebui sa fiu iertata.

13 comentarii:

  1. Io te iert, ca asa ma simt si eu... :)
    Ceva e in aer, o atmosfera asa naspa ca pe mine ma omoara!! :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Carmen! De-ar cadea un fulg doi... desi n-as baga mana in foc ca asta ar schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine macar de ar iesi soarele, ca de la zapada mi-am luat gandul, ca parca vad ca vine doar in martie :(( Si ma omoara ceata si ploaia :((

    RăspundețiȘtergere
  4. da, pai am vazut noi ca e cam pauza pe aici pe la tine ;)Da' te-am inteles si fara sa fi scris acum, ca toti avem momente din astea, si eu am stat vreo 2 luni fara inspiratie si chef, pana m-a urnit o provocare pe un blog si acum mi-am revenit.Nu stiu cat m-o tine, da' cat e, profit si eu ;) O sa vina si la tine momentul,cand va fi timpul lui :) Pana atunci, enjoy life! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum, e "un pas mare pentru omenire" si doar faptul ca in sfarsit ai revenit pe blog, dupa multa, multa vreme ...
    Sa aranjez o ninsoare mica, acolo...?
    Gigi

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina, multumesc pentru intelegere. Eu "enjoy life" de vreo juma'de an asa... Da' e bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gigi, poti tu sa faci asta pentru mine?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai normal ca te iertam, dupa 6 luni de vacanta, cel putin inca 3 luni trebuie ca sa-ti revii :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Credeam ca sunt singura care nu reuseste sa isi intre in ritm. Nici macar felicitarile nu am reusit sa le scriu. Sunt sigura ca ne revenim noi la un moment dat. Te pup si te imbratisez (n-am uitat ca iti place :))) !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ninusorule, eu sper sa nu am nevoie chiar de
    3 luni, mi-ajunge si un sfert de an... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Catrinel, tu nu le-ai scris, eu nici nu le-am facut. Dar sa nu disperam, mai e o saptamana, timp BERECHET. Te imbratisez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  12. In fiecare zi dau click pe link-ul de la blogul tau sa verific daca ai mai scris ceva :) Azi m-am bucurat sa vad ca am gasit ceva nou! :D Sa stii ca nici eu nu am facut/cumparat nici un cadou si nici nu prea am timp pentru asta :( Mi-ar fi placut sa am cateva zile libere de la munca si sa ma ocup numai de asta...de cadouri! :D O sa fac cum faceam la facultate inainte de examene, o sa ingras porcul in ajun :)) Te pup si te imbratisez cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ah, e clar, m-am lamurit... E UN VIRUS!!!

    RăspundețiȘtergere