29 aprilie 2011

Amestecate

Azi, dupa o scurta plimbare prin mini-gradina nou infiintata, am alergat in casa, am strigat-o pe Firicica si i-am spus vestea cea mare:
- Mariucule, a inflorit o capsuna!!!
- Daaaa, asa repede? Yupiiiii.

Pana acum s-a prins cam tot ce-am plantat, zmeura, capsunile, ceapa, mazarea, mararul, patrunjelul, leusteanul, cred ca si salata a inceput sa rasara. Doamne cate sunt... cine nu-mi stie curtea ar putea zice ca am ditamai tarlaua in spatele casei. Mi-ar placea mie...

Cu rosiile au fost ceva probleme, cand le-am repicat (se vede ca am gugalit, nu?) mi-a scapat din mana o cutie din aia mare cu vreo 20 de rasaduri si cum credeti ca a aterizat? Are cineva curaj sa-l contrazica pe domnul Murphy? Eu nu, cutia mea a cazut fix cu rasadurile in jos, de n-am prea mai avut ce alege din ea. Noroc ca am pus mai multe decat as fi avut unde sa plantez.

Astea fusera stirile agricole. Depre margele si brose (ca acum de asta am chef, brose din matase, bumbac, piele...) ce sa zic? N-am prea mare avant, poate si pentru faptul ca nu am cu ce sa le imortalizez, aparatul meu foto fiind de-a dreptul decedat.

Ah, sa nu uit, s-a intamplat un fapt amuzant azi. Am primit un mesaj de la T. care-mi spunea ca i-au placut foarte mult cercelusii pe care i i-am trimis, ca sunt mai frumosi decat in poze (aaaa, cat imi plac mesajele astea!!!!) Si, zic sa-i raspund si eu. Iata ce i-am scris: "Ma bucur ca cercelusii sunt pe bustul tau!" (G-ul face diferenta!) Era cat pe ce sa-i dau "send" cand mi-a trecut prin cap sa mai citesc o data, sa nu se fi strecurat vreo greseala. Ce-am citit m-a facut sa rad cu hohote. Oare la fel s-ar fi intamplat si la destinatie?

4 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca ti-a inflorit capsuna, incet incet vor inflorii toate... si dupa aceea o sa faci clatite...mii si milioane :)) cu gem de capsuni :)

    Cit despre fotografii ce sa zic ?... Adevarul este ca si eu sant mult mai frumos si mai inteligent de cum par in fotografii, dar sant prea modest ca sa afirm asta :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninule, ar trebui sa se intample o minune ca sa fac eu milioane de clatite. De fapt doua... Ar trebui mai intai sa imi placa foarte mult sa fac clatite (nico sansa!), si ar trebui ca din vreo 15 plantute de capsune sa iasa cam un vagon de gem. S.F. curat!
    Despre fotografiile tale... sunt convinsa ca e asa cum zici tu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) ce articol cu iz de primavara! pomisori nu ai? ar fi inflorit intregul peisaj! cat despre brose, ...nu te-ai gandit la ceva floral? asa, de luna mai?

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa postez in curand poze cu brosele "calde", sunt si flori pe acolo.

    RăspundețiȘtergere