14 aprilie 2011

Hai sa evoluam!!!

Am primit multe reclamatii cum ca n-am mai scris. De fapt una singura, de la sotul din dotare. Presupun ca nici nu se pune...
O sa va povestesc acuma despre un mail pe care l-am primit cu ceva vreme in urma, stiti voi, genul ala "trimite la 6 prieteni si ti se va intampla nush'ce". Eu va spun din start, daca va trece prin cap sa-mi trimiteti asemenea mail mai bine nu, eu sunt veriga slaba a lantului...
In mailul respectiv se povestea despre un studiu efectuat, n-am retinut de catre cine, dar presupun ca de cercetatorii britanici, ca astia au cel mai mult timp liber si resurse financiare la dispozitie. Studiul cu pricina a stabilit urmatoarele: fiecare om are nevoie in fiecare zi de 4 imbratisari ca sa SUPRAVIETUIASCA, de 8 ca sa nu se IMBOLNAVEASCA si de 12 ca sa EVOLUEZE.
Ei, contrar asteptarilor mele, mi-a placut, domnule, studiul asta! De fapt concluzia mi-a placut. Mi-a dat si mie apa la moara, credeam ca sunt eu vreo ciudatenie a naturii care simte nevoia de zeci de imbratisari pe zi. Mie si fetelor ni se mai intampla asta si pe strada, si avem un stil de imbratisat a la Stan si Bran, care pe noi ne binedispune. Si daca la inceput, cand ma intalneam cu Maria la jumatatea drumului dintre scoala si casa, ca acum vine singurica, aveam oaresce retineri cand ne imbratisam noi asa in plina strada, acum chiar mi s-a luat o piatra de pe inima. Zic, mie nu-mi ajunge sa SUPRAVIETUIESC, vreau sa fiu si SANATOASA si daca se poate as vrea si sa EVOLUEZ.

9 comentarii:

  1. Cand am vazut titlul am zis " Haida ! " :))) Eu sunt pupacioasa si imi place sa ma imbratisez ,dar nu cu oricine :D
    Te imbratisez ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intru si eu in grupul pupaciosilor si iubitorilor de oameni:)
    ...nu stiam de ce sunt atat de evoluata!:)Nici nu mai conteaza ca tot nu ma mai schimb.
    sorinul meu din dotare,cand a ajuns acum mult timp in sanul familiei mele mi-a spus ca se simte ca intr-o familie de italieni :),zgomotosi,surazatori,pupaciosi,etc. etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi, de cand cu mail-ul cu pricina noi incepem de dimineata, zice unul din noi "hai sa supravietuim si noi!", pe urma, mai pe la pranz se gaseste careva sa zica "cred ca ma imbolnavesc!", si seara "hai sa evoluam si noi un pic!". Bineinteles ca fiecare exclamatie e insotita de o imbratisare. Pare siropos, nu? Dar pe noi ne binedispune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant. Cred ca e cazul sa incerc si io "tratamentul" asta, ale mele o sa fie gen Tom Hanks in "You've got mail".

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ca trebuie sa-l incerci. Eu va trebui sa vad filmul ca sa imi dau seama de stilul de imbratisat gen Tom Hanks :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu de felul meu is rece,adica mai greu sa simt nevoia de pupari si imbratisari cu altii,da' culmea ca asta nu se aplica la familia mea de sot si 3 copii,prin urmare ne pupam toata ziua (mai ales pe cel mic il pup de-l zapacesc)ca sa provocam endorfinele alea de fericire :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,da, nici eu nu-s din calea-afara de pupacioasa. La nunta chiar am avut un stres, i-am si zis sotului sa faca un afis cu "Nu mai pupati mireasa!". Aveam pe obraz toate rujurile posibile si imposibile, da' el n-a vrut afis, m-a lasat sa ma chinui :) Cand e vorba insa de familionul meu... se schimba situatia. Pupaturi si imbratisari cat cuprinde.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ina,uite ca am primit acum si premiul de la concursul tau, in pachetul de Paste.
    Sunt foarte frumoase,mai frumoase in realitate chiar ;)
    multumesc ! ma duc sa caut poza sa o pun in rama ;)

    RăspundețiȘtergere