17 februarie 2011

Concurs "Sunt fan handmade"

Sa inceapa concursul!!! Nu va tin in tensiune, va arat intai premiile intr-o poza de ansamblu, urmand sa le prezint pe fiecare in parte ceva mai incolo.


Daca sunteti iubitor/iubitoare de handmade si daca unul din cele 4 cadouri de mai sus v-a facut cu ochiul :) puteti participa la tragerea la sorti ce va avea loc in data de 24 februarie si puteti fi unul dintre cei patru norocosi. Ce aveti de facut?

1* sa postati pe blogul personal, sau pe facebook,o poza cu un obiect confectionat manual, nu neaparat facut de voi, poate fi primit in dar, mostenit, etc.

2* sa faceti trimitere catre blogul meu la postarea aceasta cu concursul "Sunt fan handmade"

3* sa lasati un comentariu pe blogul meu la aceasta postare in care sa-mi puneti link-ul catre poza cu obiectul handmade pe care l-ati expus pe blogul vostru (sau facebook). (Mi-ar face mare placere daca ati scrie doua vorbe despre obiectul respectiv, daca inseamna ceva deosebit pentru voi, daca l-ati facut personal, daca e amintire de la o persoana draga... dar asta nu e obligatoriu. Precizez ca nu obiectul in sine va castiga premiul, nu va iesi castigator cel mai frumos obiect confectionat manual (de alftel cine sunt eu sa hotarasc ce e frumos si ce nu?), castigatorii vor fi desemnati simplu, prin tragere la sorti).

Tragerea la sorti o sa se intample pe 24 februarie, o sa se faca in mod clasic, adica doua degetele de fetita or sa extraga 4 biletele castigatoare dintr-un bol plin (sper) cu biletele in care vor fi trecute blogurile inscrise in concurs.

Primul biletel extras va castiga premiul cu Nr. 1, respectiv rama foto pictata cu flori de fragi, care vine insotita de un colier cu margica din lut pictata cu aceeasi floare:
Cel de-al doilea bilet extras va desemna castigatorul premiului Nr. 2. Acesta este compus dintr-un colier cu margica din lut pictata si o bentito-brosa din matase. De ce bentito-brosa? Pentru ca floarea de matase de pe bentita are ca sistem de prindere un ac de brosa mititel ce permite detasarea ei de pe bentita si folosirea pe post de brosa.

Biletul al treilea extras va desemna castigatorul cadoului Nr. 3, respectiv PISICUTELE.
O brosa si o pereche de cercei, tot din lut pictat si lacuit:


Si celui de-al patrulea castigator ii va reveni cadoul cu numarul, bineinteles, patru, adica CIUPERCUTELE. Colierul este din lut cu margele confectionate integral manual, pictate cu vopsele acrilice, lacuite, insirate pe panglica satinata:

Acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa va urez SUCCES.

START CONCURS!!!

37 de comentarii:

  1. http://shorichitz.blogspot.com/2011/02/concurs.html
    Acesta este link-ul :)
    Premiile sunt cu mult prea frumoase ca sa rezist sa nu particip. :D
    Te pupam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana-Catrinel, ai spart gheata! Si mi-ai salvat viata:) Imi pregatisem deja toate cele necesare pentru ritualul de harakiri. Adica n-as fi suportat rusinea sa nu se inscrie nimeni in concurs :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa nu se inscrie nimeni?Ai rabdare.Eu nu ma supar daca le primesc pe toate ca sunt asa de frumoase!!!:D Sunt totusi absolut sigura ca nu voi singura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha, stai linistita, Ina, ca se vor mai inscrie! Si eu am vazut din prima concursul tau si mi-am propus sa particip dar o voi face cand gasesc cateva minute libere. Ca m-am gandit sa sparg mai intai gheata si sa mai postez ceva pe blogul meu dupa atat amar de vreme. Urmatorul pas e sa gasesc obiectul hand-made, sa-l fotografiez si tup cu postarea pe blog :) Multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca nu avem blog ce facem? pun linkul cu concrusul pe facebook? :D eu vreau bentitaaaaaaa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea cred ca o sa modific un pic regulile concursului, pentru ca mi-au mai zis cativa doritori de concurs ca ei nu au blog. Deci da, merge si pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu puteam sa lipsesc chiar eu :)))
    care sant fanul tau :) !
    http://ninulescu.blogspot.com/2011/02/concurs-sunt-fan-handmade.html

    RăspundețiȘtergere
  8. am o dilema totala! cum iti dau linkul la profilul meu sa vezi ca am statusul cu acest concurs? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. :)Bună Ina. Angi mi-a povestit de tine şi concursul tău.:)
    Vin şi eu cu ceva făcut de mine.
    Îmi place cafeaua ness, îmi place să desenez, mă relaxează, doar că nu am timp mult pentru aşa ceva.:)
    Mi-am propus să-mi transform bucătăria într-o grădină de ...floarea soarelui. E în plină ...reconstrucţie.:)
    Ei, dar nu te mai ţin la poveşti, uite cum mă relaxez eu. http://starsgatescopiiimarisimici.blogspot.com/2011/02/atunci-cand-tac.html
    Felicitări pentru concurs şi lucrurile minunate văzute aici.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Starsgates, bine ai venit! Esti deja in concurs cu minunatiile de flori ale soarelui. E o idee grozava sa-ti transformi bucataria intr-o gradina de floarea soarelui. Iti urez si tie multa bafta!!!!

    Sa stii ca si pe mine ma batea gandul sa pictez niste borcanase, de Craciun. Chiar gasisem unele cu forma interesanta intr-un supermarket, dar chici ce? Cum am pus mana pe unul l-am si scapat pe jos, zeci de ochi s-au intors catre mine, ba colac pete pupaza un nenisor in varsta s-a apropiat si a inceput sa impinga cioburile sub raft si ma tot incuraja: lasa, nu-i nimic, hai du-te ca n-a vazut nimeni.Eu eram ingrozita ca trece vreun copilas pe acolo, se impiedica si cade peste cioburile alea si pe nenisor nu-l interesa decat sa faca o "fapta buna", adica sa scap eu de platit borcanul. Noroc ca sotul nu si-a pierdut cumpatul, s-a dus la o casa de marcat si a rugat sa vina cineva sa stranga cioburile. Si a venit repde cineva. Eu am luat ciobul cu codul de bare si l-am... platit. Siuite asa am uitat eu complet de intentia mea de a picta borcanele. Acuma ca mi-ai amintit... s-ar putea sa-mi revina pofta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ninule, esti bestial!!! M-ai facut sa rad asa de dimineata si asta e mare lucru ca eu pana-n ora 9 sunt mai morocanoasa asa.
    Si sa stii, chiar m-as fi suparat rau pe tine daca nu te inscriai in concurs.
    Multa bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  12. :)))Hai c-am râs cu poftă de acel domn binevoitor!
    Sigur vor fi nişte sticluţe minunate, cele pictate de tine.
    Eu am băut prea mult ness, aşa că acum trebuie să refolosesc cumva borcanele.:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea S, pui link-ul aici intr-un mesaj cu copy si paste.

    RăspundețiȘtergere
  14. In sfarsit m-am inscris si eu la concurs!!! :D Nu am avut timp sa pun pe blog, dar l-am rugat pe fratele meu sa imi faca o poza la un obiect handmade drag mie si am pus poza pe facebook http://www.facebook.com/home.php#!/jasmine.stya
    Am scris si o mica povestioara despre el, sa imi spuneti ce parere aveti :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine ai venit, Adriana! Foarte vesel suportul tau. Iti multumesc ca ti-ai gasit timp sa ne spui doua cuvinte despre el. Esti in concurs, bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  16. http://greenscarf-secrete.blogspot.com/2011/02/concurs-sunt-fan-handmade.html
    inca un fac handmade...subsemnata!!!
    felicitari pt munca ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Greenscarf(ce nume interesant, mi-aminteste de un film cu o esarfa buclucasa), felicitari si tie! Esti inscrisa in concurs, bratarica ta mi-a adus aminte de vara si mi-a facut pofta de capsuni in special. Multa bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dana Mihai

    Pentru ca am vazut indeaproape minunatiile din atelier m-am decis sa ma inscriu si eu la concurs cu un tablou din seminte realizat chiar in weekend impreuna cu nepotica mea, Talida.
    Multumesc pentru invitatie. In numele de utilizator este link spre contul meu de facebook.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dana, bine ai venit! Ati avut ceva de munca nu gluma la tabloul din seminte... Spun asta pentru ca fetele mele au avut la scoala diverse teme cu seminte si, ma crezi sau nu, n-am avut destula rabdare sa le ajut. Adica am dat si eu o mana de ajutor dar am facut in asa fel sa fie cat mai simplu tabloul. Felicitari tie si nepotelei tale si... multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Ina,

    eu te urmaresc pe Breslo uneori :)
    uite vin si eu cu o Scufita Rosie facuta de mine- ca de altfel toate celelalte de pe blog:
    http://silving.wordpress.com/2011/02/18/scufita-rosie-little-red-riding-hood/

    si inspirate toate de copiii mei,mai ales de fetite, ca asa e cand ai copii, devii creativ :)ca tot ai vrea sa le faci o papusa,un colier...

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Silving, te-ai descurcat de minune, esti in concurs! Ai dreptate cu copiii. Pufoasa mea aseara imi zice: "stii cat de mult imi place sa fac martisoare cu tiiiine?"
    Poate o sa postez aici sa vedeti ce martisoare haioase a facut cu degetelele ei (eu le zic carnaciori)
    Deci... bafta multa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si te temeai ina ca n-o sa ai concurenti!uite ce de lume s-a inscris!
    Intru si eu in joc cu un tigu,deloc fioros,ci bland si moale ca o ..pisicuta!:)
    http/13angi.blogspot.com/2011/02/22/tigrul de...acasa/

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.facebook.com/profile.php?id=687149947#!/pempenta.andreea

    Si eu sunt fan irinaaaa! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Ina, ma inscriu si eu in concursul tau: http://pauza-de-ceai.blogspot.com/2011/02/suflet-de-luptator.html, pentru ca sunt mare admiratoare a lucrurilor facute de mana. Profit de acest concurs ca sa fac cunoscuta povestea celui mai frumos obiect homemade pe care il am in casa.
    Toate cele bune si mult succes participantilor!

    RăspundețiȘtergere
  25. Angi, cred ca lumea a vrut sa vada cum stau eu cu inima, da' puteau sa ma intrebe ca le spuneam ca asteptarea imi da palpitatii:)
    Faina treaba ai mai facut tu cu fratii tai, mi-ai adus aminte de o perioada din copilarie cand se chinuia mama sa ma invete si pe mine sa fac covorase la gherghef. M-am ambitionat, am facut unul de la cap la coada (care e si acum in casa parinteasca) si dupa aia nu m-a mai prins la gherghef...
    Iti urez succes si tie la extragere!

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Andreea, ce insemna o virgula... Imi place sa cred ca intentionat n-ai pus-o, asa s-a marit numarul fanilor mei personali la 4 (sotul, fetele si tu).
    Bun venit in concurs, multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Alina, emotionanta intradevar povestea. Ma bucur foarte mult ca a ajuns in concurs un cutit mesterit de Ninu (pe cai mai ocolite ce-i drept, ma asteptam sa-l posteze chiar el, dar modest cum il stim...)
    Te-am trecut pe lista si-ti doresc sa ai "lipici" la degetelele extragatoare (o fi corect ce zic eu aicea?)

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru concurs, Ina. Imi plac muuult toate premiile asa ca m-am inscris si eu. Trimiterea spre concurs o gasesti la mine pe blogul de accesorii. Uite link-ul: http://byioanapopa.blogspot.com/2011/02/concurs-sunt-fan-handmade.html.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ioana, sunt tare bucuroasa ca ti-au placut premiile. Ghiozdanelul facut de tine... nu stiu cum sa-ti zic, sunt sigura ca l-am mai admirat acum cateva zile, probabil cand am luat-o eu asa din blog in blog am "aterizat" si pe la tine prin "ograda". Te-am trecut pe lista, nu-mi ramane decat sa-ti urez MULTA BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  30. Si ti-ai facut probleme ca nu se inscrie nimeni ! La premiile facute de mainile tale nu poate rezista prea multa lume :D
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  31. Asa sunt eu, mai panicoasa din fire, mai Catrinel. (Ce-mi place numele asta! Cred ca asa o sa te trec pe biletel fiindca mai este o Ioana in concurs)

    RăspundețiȘtergere
  32. Mission accomplished! :)http://povestidedeparte.blogspot.com/2011/02/hand-made-nostalgic.html
    Si, intre timp, vad ca se umple bolul de biletele! Te-ai speriat degeaba! :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Svea, stiam eu ca esti fata serioasa :) Bine ai venit in concurs! Si bine ca mi-ai amintit de bol, acum ma duc sa-l "fatuiesc" un pic. Iti doresc si tie multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu stiu daca mai este valabil concursul ... dar daca mai este m-as inscrie si eu. Proiectul meu a fost rodul unui concurs initiat de mine (Bushcraft de Valentine's day), iar eu am paticipat ca si observator, sa ma asigur daca timpul oferit pentru ralizarea proiectului a fost suficient. Proiectul s-a intitulat "Poveste cu aroma de cires". Povestea este putin mai tehnica ... pentru barbati, dar cred ca este utila si celor pasionati de hand made.
    Povestea o puteti vedea aici: http://gherdeal.blogspot.com/2011/02/poveste-cu-aroma-de-cires.html

    RăspundețiȘtergere
  35. Toctomerius, mai este valabil, mai este valabil. De cand astept eu o aroma de cires pe blogul asta... si unde mai pui ca vine de la un after shave si nu de la un parfum de dama (scuze fetelor, dar e asa rar picior de baiat pe blogul asta...).
    Ar mai fi o mica formalitate, trebuie sa amintesti pe acolo pe undeva pe blogul tau ca partici la acest concurs.
    Oricum eu iti urez "lipici" la degete! (tradus BAFTA LA EXTRAGERE!)

    RăspundețiȘtergere
  36. multumes ... nu concurez pentru premii, ci doar asa de dragul concursului si drept apreciere pentru initiativa dumneavoastra :-). Am indeplinit si ultima formalitate.
    Succes tuturor participantilor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc si eu ca te-ai "aliniat" la START. Extragerea la ora 18, azi.

    RăspundețiȘtergere