07 februarie 2011

Ce desteapta sunt cand dorm!!!!

Nu stiu daca vi s-a intamplat sa va visati vorbind intr-o limba pe care nu o stapaniti mai deloc, sa vorbiti cursiv si sa si intelegeti ce spuneti. N-o sa va povestesc visele mele, poate numai cateva, mai putin de zece oricum. Hai ca va pacalesc...
Mi s-a intamplat o data sa visez ca eram la un examen, picasem "pe subiect" dar profu' imi spune: "trebuie sa-mi prezinti subiectul in limba franceza." Si sa vezi minune, vorbeam cursiv in limba franceza, totul era logic, avea inteles. Cand m-am trezit inca mai aveam nasul cu trei degete mai sus, vorbisem in franceza, domnule, limba cu care din liceu nu mai avusesem nicio intalnire.
Alta data m-am visat la un targ handmade... O chestie ciudata cum numai in vis se intampla, nici n-are sens sa insist prea mult, partea cea mai importanta a visului a fost ca un reporter strain m-a abordat vorbindu-mi in limba engleza. (Norocul lui ca era doar vis, in realitate nu m-ar fi prins, dar nu stiu cum se face ca in vise nu prea pot sa alerg. Poate asta nu trebuia sa spun, cine stie ce concluzie mai trag prietenii mei psihologi din treaba asta, in fine...) Ei, si reporterul asta imi punea o groaza de intrebari despre pasiunea mea, asta cu handmade-ul, si eu dadeam niste explicatii lungi si pertinente, numai in engleza. Bineinteles ca atunci cand m-am trezit mi-am amintit doar cateva vorbe din cele rostite in vis, dar o sa fiti de acord cu mine ca am retinut esentialul. Ultima intrebare a reporterului fusese: cum ti-ai caracteriza hobby-ul in cateva cuvinte? Si eu am raspuns:

NO CHIEF, NO DEADLINE, NO STRES AT ALL.

Doaaamne, ce desteapta sunt cand dorm!!!!

Si poate n-o sa credeti dar asta a ramas motto-ul meu, mi-l rostesc si de 2 ori pe zi daca dintr-un motiv oarecare incep sa ma agit ca o musca-ntr-un borcan.

2 comentarii:

  1. Cat de tare!!! Dar trebuie sa recunosti ca 100% e valabila doar treaba cu no chief :P Nu-i asa ca se mai intampla sa stai seara sau chiar noaptea sa faci un lucrusor pentru a doua zi? Sau nu te stresezi cand vezi ca nu ai inspiratie sau ca nu iti iese un lucru exact cum ai vrut tu? Cel putin mie asa mi se intampla :D Dar de asemenea recunosc ca e o activitate care imi place si nu se compara nici pe departe cu stresul de la un job scortos unde trebuie sa te imbraci office si sa stai cu ochii in monitor toata ziua (ce bine ca la mine nu e cazul).

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, am si eu zile cand ma agit rau de tot, dar am si Motto-ul pe care sa mi-l repet. Si uneori chiar functioneaza :)

    RăspundețiȘtergere