24 februarie 2011

Castigatorii

Iata si rezultatele extragerii:
- extragerea nr. 1 (rama +medalion), efectuata de Maria: - SILVING
- extragerea nr. 2 (bentito-brosa+medalion), efectuata de Ioana: - TOCTOMERIU
- extragerea nr. 3 (pisicutele), efectuata de Maria: - ADRIANA
- extragerea nr. 4 (margelele cu ciupercute), efectuata de Ioana: - ANDREEA S.

Felicitari castigatorilor!!!

Celor care nu au fost extrasi de data asta din bolul magic le promit ca o sa mai organizez astfel de concursuri. Va multumesc tuturor! O seara buna!

P.S. Rog castigatorii sa-mi trimita cat mai urgent adresele unde vor sa primeasca darurile (promit ca nu public mesajele cu adrese).


18 comentarii:

  1. Ce draguti esti, Ninule! Nu esti suparat, nu? Eu acum sunt trista pentru ce care n-au castigat, ma gandesc ca sunt dezamagiti:((

    RăspundețiȘtergere
  2. Un pic mă roade invidia;)
    Felicităm câştigătorii.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati facut o treaba serioasa acolo!
    Felicitari castigatorilor!
    Ca-mi plac fetele :)fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumes pentru premiu, chiar nu ma asteptam.
    In acelasi timp ai multumesc si lui Ninu, fara de care nu as fi aflat despre concurs, asa ca va trebui sa gasesc o modalitate sa ma revansez fata de el ... cu ceva ce lui ai place foarte mult :-) ... ghiciti :-)))
    O seara buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh my god, i won i won i won!!!! (era un desen animat cu o pasare zburlita care se bucura teribil ca a castigat la pufuleti si asa ma simt si eu acum) ieeeei! Merci muuuuuult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari castigatorilor! Cu toate ca pana la urma toti am castigat cate ceva, nu-i asa? Well done, Ina!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu va multumesc tuturor. Pentru mine si pentru fetele mele a fost chiar emotionant. Nu stiu daca toti considera ca au castigat ceva, eu sigur am simtit ca am castigat intr-un fel increderea voastra, daca nu in "drighidelele" (cum zic unii) pe care le mesteresc eu, macar in corectitudinea acestui joc-concurs. M-am gandit intai sa fac un filmulet cu tragerea la sorti, dar nu sunt experta in asta, sotul nu era acasa, asa ca am zis: domnule, daca s-au inscris in concurs desi am spus ca extragerea nu o va face vreun programel ci fetele mele, atunci asta dovedeste ca le-am inspirat incredere. Va multumesc si promit sa repet concursul asta, numai ca nu o sa mai las o perioada asa lunga de inscriere, ca era sa fac infarct in prima zi cand nu s-a inscris nimeni :)) Acum ma scuzati, ma duc sa-mi doftoricesc fetele, care sunt racite si mucioase si probabil cu febra. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Of Ina, eu unul nu sant deloc dezamagit, dimpotriva sant fericit cand stiu ca si altii se vor bucura de minunatiile facute de tine asa cum ma bucur eu.

    Toctomerius... sa nu zici ca imi trimiti clatite :)) cu brinza si marar ca deja mi-e pofta :)).

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari castigatorilor! Important e ca am participat! Si rationamentul tau e foarte bun: stiind cum se va face extragerea si participand, e clar ca am avut incredere deplina cu totii :) Abia astept urmatorul concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ninule ... pana ajung la tine se racesc si isi pierd savoarea :-) ... bine, hai ca iti spun: e vorba de ceva ce te va ajuta sa manaci (salata de beuf ;-) , o lingura din lemn de cires salbatic, inca e in lucru ... o bibilesc asa mult ca vreu sa iasa ceva frumos, ca pentru Ninu :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Toctomerius, mi-a facut asa o mare bucurie sa citesc ca vrei sa-i faci o surpriza lui Ninu. Uite asa cei doi curajosi, singurii baieti (ce-mi place aici pe net, toti suntem baieti si fete, nu conteaza varsta, profesia, statutul social, etc) care s-au inscris in acest concurs "siropos" (citat aproximativ dintr-un Anonim)vor fi primit fiecare cate un cadou.
    Hmmm, deja mi-a incoltit in minte tema urmatorului concurs. Asteptati-va la ceva chiar siropos, la propriu!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ina, am citit de 2 ori sa fiu sigura ca am vazut bine :), mai ales ca am fost si prima, ca e prima data cand castig ceva,nici nu ma gandeam :)
    multumesc,ma bucur si am sa pun in rama aia o poza cu cei 3 copii ai mei :)

    Acuma, eu nu stau in Ro, asa ca mai stau putin - sau te rog pe tine sa mai stai- cu trimisul, ca s-ar putea sa trimita mama un mic pachet luna viitoare ,cel tarziu in aprilie,si daca e,sa-i trimiti ei.Oricum, te tin la curent,pana atunci am incredere ca sta premiul meu :) la loc sigur, daca nu te deranjeaza sa mai asteptam sa vedem cum facem. Nu ca n-as fi nerabdatoare sa-l am :)(asta-i partea a doua)

    sanatate fetelor si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  13. Silving, facem cum vrei tu. Ma anunti cand si unde vrei sa trimit cadoul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru cadou :-) ... ieri a fost ridicat de la posta.
    Astept un moment potrivit ca sa il pot oferi sotiei.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo, bravo, bine ca a ajuns. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere