29 ianuarie 2011

Fara martisoare

Scurta discutie telefonica, anul trecut de 1 martie. Cu matusa...
- Vezi ca ti-am trimis ceva!
- De ce mi-ai trimis, fetita, martisor? Stii ca eu nu port.
- Nu e martisor, e o brosa...
- Ce daca? Lasa ca ti-o trimit inapoi, o dai cuiva care poarta.
- Cum sa o dau altcuiva daca eu am facut-o pentru tine? Vezi ca ma supar... Poate vin pe la tine si vad ca nu ai brosa in piept... Nu ma intereseaza, o pui la capot, la pijama, nu conteaza, numai s-o porti...

Nu stiu daca a purtat matusa brosa ca n-am ajuns pe la ea in luna martie, ca altfel eram in stare sa-i spun la interfon: "vezi ca nu iau liftul, vin pe scari, sa ai si tu timp sa cauti brosa pe unde ai dosit-o, ca nu vreau sa te vad fara ea!"

Anul trecut, inainte de 1 martie, am luat hotararea sa nu mai fac martisoare, pentru ca am observat ca lumea nu mai poarta si sincera sa fiu, dupa ce migalesc ore in sir, am pretentia (orgoliu curat) sa vad lucrusoarele alea purtate si nu dosite prin sertare. Am zis, fac brose, astea pot fi purtate tot timpul anului... Si asa am facut. Desi n-am ramas nici macar cu o brosa tot n-am fost multumita... prea putine le-am vazut a fi purtate...

Anul asta sunt si mai categorica, zic: nu mai fac NIMIC de 1 Martie! Daaaar... pregatesc o colectie de margele pentru 8 Martie. Fiti deci cu ochii pe blog sau pe Breslo toti aceia care intentionati sa oferiti prietenei, sotiei, mamei, fiicei (excludem amanta, din spirit de solidaritate :)), un colier in care fiecare margica este rotunjita manual, pictata si lacuita cu multa dragoste. Sunt receptiva si la sugestii, daca vreti margele cu un anumit model, chiar cu un text, o data care semnifica ceva pentru voi, astept mesaj si vedem ce putem face.

Sper sa nu fiti suparati pe mine aceia care in anii trecuti ati daruit martisoare si brose "handmadeina". Daca sunteti totusi "dependenti" de migalurile facute de mine (cine ma cred eu aici?), trageti-ma de maneca, vedem cum rezolvam problema. Dependenta de orice fel e chiar o problema :)

4 comentarii:

  1. Ai dreptate :( si pe mine uneori ma sperie dependenta pe care o am fata de mancare, apa si oxigen :(... si cum imi lipseste ceva din cele trei cum intru in sevraj :(( chiar nu stiu ce sa mai fac :(
    Aaa si sa nu uit..am si eu o comanda pentru tine :)) da ti-o trimit prin E-mail :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trimite, Ninule, trimite, sa nu mai adaugam vreo dependenta pe langa cele 3 deja existente :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca eu sunt la fel ca tine, vreau sa stiu ca lucrusoarele facute de mine chiar sunt purtate si cand vad cate o poza cu o fata cu brosa de la mine imi creste inima mai ceva sa imi iasa din piept :)
    Si sa mai stii ca eu am purtat toate lucrusoarele de la tine cu drag :X (de fapt port numai chestiile primite, ca pentru mine nu prea imi fac - nu stiu de ce).
    Vezi ca eu vreau o brosa de la tine/voi de 1 Martie - promit ca o sa o port!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Adita, sa stii ca te-am trecut pe lista :)
    Hi-hi-hi, mi se pare foarte interesant asa. O sa lucrez cu si mai mare drag la cele cateva "martisoare" pe care o sa le fac, pentru ca stiu ca vor fi purtate. Si cu siguranta asta ma va impulsiona sa le fac si mai dragute. Pup!

    RăspundețiȘtergere