21 noiembrie 2010

Nu cu negruuuu, negru nu e vesel !!!

Printre multe calitati am si eu un defect... Sau invers?... Hm, cine mai stie? Zic si eu ca un fost coleg de servici, un tip plin de umor by the way, care nu se lasa fraierit asa cu una cu doua si tot timpul zicea "oi fi eu prost dar nu si urat".
In sfarsit, defectul, care e defectul? Uneori ma las influentata prea tare de parerea celor din jur. Ar trebui sa invat de la Pufoasa, care daca a pus ochii pe un lucru si zice ea ca ala e frumos si-i place degeaba ii mai arati alte 10 lucruri la fel de frumoase sau mai frumoase, ea recunoaste ca si acelea sunt frumoase dar ea tot pe primul il vrea. Eu nu-s asa, eu pendulez, da, ai dreptate, parca e mai frumos asta ce mi-l arati tu, ma mai uit putin la cel ales de mine, pana la urma il iau pe cel indicat de tine, vin acasa il asez undeva dosit si-mi vine sa-mi dau pumni in cap, de ce n-oi fi ascultat eu de primul impuls? Bine, acum de cand am inceput sa ma cunosc si eu o lecuta, nu mai fac asa, cel putin nu mereu.
Cam asa a fost cu ideea mea de a face fulare negre. M-am consultat cu "lumea" inainte de a incepe lucrul si sa vedeti ce reactii au fost: "nu negruuu, altceva mai vesel, negru nu e vesel". Dar lasa ca-l inveselesc eu, am zis si iata ce-am facut:


Mie mi se pare plin de umor setul asta. Voua nu? ( Sper ca nu de "umor negru")

11 comentarii:

  1. Uffff!!!!Asa sunt si eu.De aceea prefer sa ma duc singura cand imi iau ceva de imbracat.Am o groaza de haine pe care le-am cumparat degeaba.
    Eu ador negrul.Combinatia facuta de tine este foarte faina.Mi-ai dat o idee minunata de cadou pentru o fetita.Aveam negru prin casa si ma feream sa il folosesc din motivul ca e nepotrivit pentru un copil,dar acum...sunt sigura ca este perfect.Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetita trista cu set negru inveselit ! :))
    De fapt negrul nici macar nu e culoare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana-Catrinel, spor la confectionat cadouri vesele!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninu,nu era trista, doar poza. Daca ai vedea ce poze cu gura pana la urechi facusem inainte de asta... Am temperat-o eu, i-am zis ca nu trebuie sa-i iasa chiar toate maselele in poza.
    Am ales totusi poza asta pentru ca se vedea cel mai bine setul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena, ma bucur ca esti de acord cu mine ca sunt dragute si lucrurile negre.

    RăspundețiȘtergere
  6. superb setul, mi-a placut la nebunie.
    eu nu sunt adepta negrlui la copii, dar setul asta e atat de frumos, ca negrul pare pus doar sa evidentieze celellate culori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Lorena! Setul nu este neaparat pentru copii, "fotomodelul" este copil ca asta am si eu la indemana...

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place muuult :X :) Ador ciucureii in orice varianta :D Am scos si eu la purtare fularelul cu ciucurei roz de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place cum te joci cu pomponeii!
    Ti-a iesit din nou ceva superb!

    RăspundețiȘtergere
  10. A iesit un set dulcic, dar sa recunoastem ca fara imaginatia ta ar fi fost chiar trist...

    RăspundețiȘtergere