11 iunie 2010

A inceput Campionatul Mondial?

Nu sunt o iubitoare a fotbalului, asa cum nici nu ma astept ca vreo femeie sa fie prea ahtiata dupa sportul asta. Dar ce stiu eu? Mi-amintesc ca o data o prietena si-a luat la revedere de la noi mai devreme decat ma asteptam pentru ca se grabea sa prinda nush' ce meci dintre Romania si... o alta tara, evident.
Cum spuneam, nu sunt microbista, habar n-aveam ca a inceput Campionatul Mondial de fotbal pentru ca nu prea ma mai uit la televizor, si, desi ar fi fost frumos sa spun ca m-am gandit cu mult timp in urma sa le fac baietilor o surpriza, adica tricoul asta cu fotbalist, uite ca nu pot sa spun asta. Daca nu m-ar fi rugat cineva, probabil ca nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac un asemenea tricou.

Dar l-am facut, si-mi place... si cu ocazia asta am aflat (de la nepoata mea preferata) ca a inceput campionatul mondial. Noroc cu tricoul asta ca altfel as fi trait in ignoranta si acum...
Daca va place, daca vreti sa faceti cadou copilului, iubitului, sotului, un asemenea tricou, ca sa-i aratati cat de intelegatoare fata de pasiunea lui sunteti, contactati-ma si eu il asez pe fotbalistul de mai sus pe un tricou de marimea dorita (ca sa facem, domnule, o bucurie la microbisti :))


Tricou alb din bumbac, pictat cu vopsele speciale pt textile (la comanda orice marime) - 45 lei

3 comentarii:

  1. Frumos tricoul si buna idee. Eu sunt o mare microbista.Si cum Coreea de Sud participa la campionat, nu pierd nici un meci, si urmarite din mijlocul pietei in buricul Seului e super...va urez succes.
    Apropo...azi am castigat meciul cu 2-0 cu Grecia...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    foarte frumoase sunt! Bravo! Chiar am ramas impresionata de ceea ce faci tu aici. Am sa te adaug in lista mea de recomandari pe
    http://decoloratpentrucopii.blogspot.com/

    Laura

    RăspundețiȘtergere