15 aprilie 2013

A fugit vacanţa...

Cu trenu' din Franţa... sau cu maşina... sau pe jos, a fugit vacanţa asta minunată de primăvară, sau de ce-o fi fost... bine c-a fost...
Noi am zbughit-o oleacă la ţară.





 A fost şi ziua fratelui meu, deci motiv de întâlnire şi suflat într-un grătar... Vremea a ţinut cu noi şi nu prea, vorba cântecului... a fost şi soare au fost şi ploi... pe alocuri chiar lapoviţă, dar eu m-am simţit grozav. Am avut vorbele mele "duh" cu care i-am înnebunit pe toţi: lasă măi că e frumos aşa urât cum e... e bine aşa rău cum e... etc.
De încălzit ne-am încălzit cum am ştiut şi noi mai bine, un coniac, un foc în sobă, în şemineu, sau un calorifer încins la maxim, depinde de locul unde ne-am cazat, că am fost cam migratori :)


Acuma o să râdeţi... mi-am luat şi maşina de cusut la mine, prietena mea m-a rugat. Ce să fac cu broscuţa la tine, zic eu. Hehehe, vino tu cu maşina că găsesc eu ce să-ţi dau de făcut, numa' timp şi chef să ai. Aşa am făcut, şi am constatat că cearceafurile de pat cu elastic nu-s aşa o mare inginerie, şi dacă am putut face pentru ea sigur o să pot face şi pentru mine. De maşinuţă s-au bucurat şi fetele mele şi prietena lor, au meşterit pe rând hăinuţe la păpuşi şi ursuleţi.



Se există joacă mai grozavă ca asta? 

01 aprilie 2013

Ca să fie clar...

Ca să fie clar... mă duc la piaţă!

Avem aici ultima lucrătură făcută în colaborare cu maşinuca mea, de care, fie vorba între noi, nu mai sunt foarte încântată... Sunt mega-ultra-ober-încântată!!! (Hihihi, ce v-am păcălit!)
Azi am făcut un alt experiment, am aplicat piele (guguloaiele albastre) pe doc. A tors broscănica mea ca o pisică, n-a avut nimic de comentat legat de grosimea foarte mare a materialului (în unele locuri docul este pus în patru, deci foarte gros), şi eu torc la rândul meu de mulţumire. 
Deci, ne vedem la piaţă!