08 septembrie 2011

Vorbele-prosteli ale casei

1. Mergeam toti patru prin oras. La un moment dat sotul meu zice: "doreste fetele o prajitura?" Ne-a umflat rasul, nu pentru ca n-am fi dorit o prajitura ci pentru ca nu stiam ce l-a apucat de a vorbit asa.
A dorit fetele o prajitura :) si in plus de asta, ia ghiciti cum suna de atunci toate invitatiile la cofetarie?

2. Ma intreaba jumatatea mea mai mare cand il cicalesc (i se pare lui!) :
- CE-AI-CU-MI-NEEE ?
Raspunsul este invariabil:
- Doi copii!

3. Tot la plimbare, de asta data printr-un mall. In fata noastra o vanzatoare il informeaza pe un bodyguard ca de la scara rulanta se aude un zgomot suspect. Bodyguardul foarte receptiv se indreapta in pas alergator spre scara rulanta, baga mana pe undeva pe dedesupt si opreste scara. Doar cand aude un "ahhh" prelung venind de undeva de sus se uita si el si vede ca era o groaza de lume pe scara aia pe care a oprit-o el. Nu se pierde cu firea si le striga politicos:
- Imi pare rau, va trebui sa coborati manual!

Si de atunci ne amuzam de cate ori dam de o scara rulanta, ne intrebam: ce facem, mergem cu scara sau coboram manual?

Mda, astea au fost o parte din vorbele-prosteli ale casei. Ale voastre cum suna?

Un comentariu:

  1. Buna:D imi plac foarte mult lucrurile facute de tine pentru ca sunt interesante foarte frumos lucrate si cel mai important,pentru ca sunt inedite. Mi-ar placea sa facem un schinb de link. Blogul meu este http://petedeculoare.wordpress.com/ . Cand te hotarasti, lasa-mi te rog un mesaj pe blog sau pe mail locciolla@yahoo.com . Pana atunci sa ai multa inspiratie si spor pentru cat mai multe lucruri handmade geniale.

    RăspundețiȘtergere