11 octombrie 2010

Sunt normala?

Merisoarele si perisoarele mele si-au gasit stapan. In seara asta m-am ocupat de impachetarea lor, dar inainte de asta am decorat o cutie, cutia in care maine o sa le expediez prin posta. Cu riscul de a parea oarecum ciudata o sa va marturisesc ca atunci cand lucrez la ceva ce-mi place foarte mult... vorbesc singura (na c-am zis-o!). De fapt nu singura ci cu lucrusorul pe care-l tin in maini. In seara asta mi-a scapat un "hai ca esti frumoasa!". Instantaneu s-au intors spre mine doua capete de fetite (frumoase, ca-s ale mele) si m-au intrebat: cu cine vorbeai, mami? Cu cutia asta! Pai tu vorbesti cu lucrurile? Da, ce, nu stiati?
Dupa ce am terminat cutia am mai migalit la un sistem de compartimentare interioara a cutiei astfel incat sa nu stea claie peste gramada merisoarele si perisoarele, dupa aceea am asezat pufoseniile inauntru, fiecare imbracata in hartie subtire si deasupra am mai pus niste hartie alba si lucioasa. Cutia era gata! Acum mai trebuia doar s-o imbrac in hartie alba, s-o incing cu scoci, sa trec adresa pe ea. Le-am spus fetelor ca asa ceva mi-ar placea si mie sa primesc cadou si atunci am inceput sa desfac cutia minutios impachetata, punandu-ma oarecum in pielea destinatarului. Voiam sa vad cum m-as simti primind o asemenea cutie cu o asemenea incarcatura. Si le intreb pe fete:
- Sunt normala?
Raspunsul a venit promt:
- Esti! Cateodata.

4 comentarii:

  1. Chiar maine am de trimis un pachet spre Timisoara si nu am o cutie potrivita pentru bolul meu mic din vinil. Am sa fac maine una, sper doar sa am spor... De obicei la cutii nu prea le am cu migala spre deosebire de tine :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine te cunosc fetele!!!:)))
    Si eu mai vorbesc cu lucrurile,deci esti normala,cel putin din punctul meu de vedere;)...,iar "in pielea" altuia si eu ma mai bag,numai ca n-am desfacut cutii gata impachetate:).
    O seara cat mai frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Creatibles, stii cum iti zicem noi tie? Eu cu fetele mele adica. Fiindca stim foarte multe Adriane fiecareia ii mai zicem intr-un fel, Adi Mic, Adi Mare, Adi Jasmina... Tu esti Adi Creatibles (dar fix asa cum se scrie. E amuzant, nu?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Angi, si eu cred ca sunt normala. Atata timp cat vorbesc frumos cu lucrurile eu zic ca e de bine... O seara frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere