14 august 2009

Experiment

Daca vrei sa afli cum te vad altii si sa te amuzi un pic pe seama ta, pune-i pe cei din jur sa te imite. Vei avea sigur multe surprize si vei exclama de multe ori: "Nu, eu nu fac asa. Hai, maaaai, ca eu nu zic asa..." Cel putin eu asa am facut.
Ce-am descoperit nou? Ca am multe ticuri verbale, de care eu credeam ca ma feresc ca... stim noi cine de tamaie, ca niciodata cand le trimit pe fete sa-mi aduca ceva de la frigider nu zic si eu ca oamenii, simplu, frigider. Zic, adu-mi si mie, te rog, laptele de la FRIGI-
BRIGI. Asta m-a amuzat foarte tare. Stiam ca ma prostesc uneori si zic asa, dar mi s-a confirmat ca INTOTDEAUNA zic asa.
Am mai aflat ca sunt foarte amuzanta, cel mai amuzanta de fapt, cand spun PISICI. Asta la mine e un fel de injuratura, adica daca sunt imbracata in ce-am eu mai frumos si mananc cu cea mai mare grija posibila, ca ma grabesc sa plec si nu vreau sa dau ceva pe mine, ca n-as vrea sa-mi patez minunatie de haine si nici timpul necesar sa ma schimb nu-l am, si cu toate astea eu scap furculita incarcata cu tot ce putea ea lua din farfurie, direct in poala... atunci cu siguranta scap si un PISIIIICI !!!! Am fost un pic dezamagita ca se considera ca atunci sunt eu cel mai amuzanta, am crezut o clipa ca e o greseala, ca se mai razgandesc, ca mai fac si eu din cand in cand glume, ca mai rade lumea si la altceva, dar nu, s-a decretat, atunci sunt eu cel mai amuzanta. Deci, mai am de lucrat daca vreau sa dovedesc ca am un strop de simtul umorului.
Si multe multe alte gesturi care nu pot fi "povestite" am descoperit ca le fac, desi as fi bagat mana in foc ca nu, eu nu fac asa ceva. Cel mai greu a fost sa-l conving pe Cornel ca eu, dimineata cand ma trezesc, chiar daca ma asez pe marginea patului inainte de a ma da jos din pat, nu-mi "turtesc" bretonul de trei ori, in dorinta de a aseza eventualele suvite rebele din frunte. As fi facut si pariu pe tema asta. Imi place sa fac pariu cu ei, pentru ca de cele mai multe ori castig. D-aia fetele nu mai fac pariu cu mine nici macar atunci cand sunt sigure 100%, "nu, lasa, Ioana, nu face pariu, stii ca mami intotdeauna castiga". De data asta ceva m-a oprit, n-am acceptat pariul, dar mi-am propus sa ma urmaresc. A doua zi dimineata, cred ca era duminica, m-am trezit, m-am asezat pe marginea patului, si in timp ce pipaiam podeaua cu picioarele in dorinta de a gasi macar de data asta papucii pe care i-am lasat de cu seara langa pat (sau poate nu, papucii intra tot la categoria obiectelor cu personalitate proprie), aud un HI-HI-HI in spate si dau sa ma intorc. Dar chiar inainte de a ma intoarce am avut o revelatie: hopaaaaa, am mana in par, cum a ajuns ea acolo ca eu nu i-am dat instructiunea asta.
Si uite asa am descoperit eu o groaza de lucruri despre mine de mi-am zis: Doamne, cat de putin ma cunosc!

4 comentarii:

  1. Am intocmit o lista cu artistii mei preferati. te afli printre ei! felicitari!


    http://bijouxdemonange.blogspot.com/2009/09/oameni-talentati-pe-care-ii-admir.html#links

    RăspundețiȘtergere
  2. cu mare placere! ma bucur cand descopar oameni plini de talent si pasiune!

    RăspundețiȘtergere